Vraag en antwoord

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen van klanten.
Klik op de vraag om het bijbehorende antwoord te lezen.

Meest gestelde vragen

De gemiddelde levertijd van een geïmpregneerde blokhut binnen Nederland is ca. 3 tot 8 weken. De uiteindelijke levertijd is echter altijd afhankelijk van vele factoren zoals seizoensdrukte, soort en voorraadstatus van de fabrikant, planning van de transporteur, etc. Voor België en Duitsland duurt de levertijd c.a. 1 á 2 weken langer.

De vermelde levertijden zijn slechts een richtlijn op basis van gemiddelden. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Zodra de exacte leverdag bekend is zal de transporteur u van te voren telefonisch benaderen voor het maken van een leveringsafspraak. Bent u verhinderd? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Indien mogelijk proberen wij voor u de leverdag te verzetten naar een eerst volgende mogelijkheid.

Al onze producten worden vervoerd middels een door Blokhutreus aangestelde transporteur welke middels een vrachtwagen uw bestelling bij u tot aan de straatkant komt afleveren. Zodra uw bestelling bij ons klaar staat voor verzending zal deze als afleveropdracht bij de transporteur worden aangemeld. De transporteur haalt vervolgens uw bestelling bij ons en zal deze in plannen voor vervoer naar het door u opgegeven afleveradres en u daarna telefonisch benaderen voor het maken van een leveringsafspraak.

LET OP!!!
U dient er rekening mee te houden dat een transport-vrachtwagen een groot voertuig is. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat deze niet bij u voor de deur kan en/of mag komen. Laat het ons of de transporteur voortijdig weten indien het afleveradres niet toegankelijk is voor een vrachtwagen. De transporteur kan hier dan rekening mee houden en zoeken voor alternatief vervoer of levering met bv. een kooiaap.

Het pakket van een complete blokhut met alle benodigde opties heeft een aanzienlijke afmeting en gewicht. De veiligste optie is dan ook om deze door een professioneel transportbedrijf te laten verzenden. Derhalve bieden wij het zelf afhalen van uw bestelling dan ook niet standaard als mogelijkheid aan! Wilt u toch graag zelf uw bestelling bij ons komen afhalen? Neem dan voorafgaande uw bestelling even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt uw aankoop op de volgende manier betalen:
  • Contant of via PIN bij aflevering aan de transporteur.
    Alleen beschikbaar bij Tuindeco modellen!
  • Contant of via PIN bij het zelf afhalen.
    Alleen beschikbaar na overleg!
  • Online via iDEAL, Bankcontact/Mister Cash
    Beschikbaar bij alle modellen!

Andere betalingsmogelijkheden dienen vooraf in overleg te zijn overeengekomen!.

 

Mist u een onderdeel?
Maak hierover zo spoedig mogelijk ( binnen 5 werkdagen ) een melding door ons te bellen en een e-mail te sturen met daarin de informatie op de pakketzegel, plus duidelijke foto’s van de beschadiging(en) naar: info@blokhutreus.nl.

Vermeld van de beschadigde onderdelen van een bouwpakket het corresponderende nummer van het onderdeel en uw ordernummer van de bestelling. De onderdelennummers kunt u terug vinden op de onderdelenlijst van de meegeleverde bouwtekening. Wij zullen u na evaluatie van het probleem u zo spoedig mogelijk het beschadigde of missende onderdeel na sturen.

Indien u zelf een alternatieve oplossing regelt, zonder Blokhutreus in de gelegenheid te hebben gesteld om u een passende oplossing te bieden, kan er geen aanspraak worden gemaakt op eventuele door u gemaakte kosten.

 
 

De blokhutten welke wij in het assortiment hebben, zijn zg. kant-en-klare á fabriek geproduceerde modellen welke volledig op maat gezaagde bouwpakketten zijn. Het is derhalve bij ons niet mogelijk om een blokhut te bestellen in een andere uitvoering dan dat deze is geproduceerd.

Een groot aantal blokhutten zijn echter verkrijgbaar in meerdere standaard uitvoeringen en afmetingen. Alle beschikbare modellen die wij in het assortiment hebben staan vermeld op onze website.

Toch op zoek naar maatwerk? Dan verwijzen wij u naar onze houtbouw afdeling Houtbouw de Bruin. Hier bieden wij vele verschillende mogelijkheden aan in wandsysteem-bouw. Naast de vele standaard uitvoeringen is het met de wandsysteembouw WEL mogelijk uw tuinhuis, garage, overkapping of berging op maat te laten maken.

 
Terug naar de hoofdpagina
Pakketzegel blokhutten

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

U kunt ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken via:

  +31 (0)6 2251 0084
  info@blokhutreus.nl