Opruiming voorraadmodellen Blokhutreus

Opruiming van laatste voorraad modellen Blokhutreus

Dit jaar nog genieten van een blokhut of overkapping? Wees er dan snel bij en profiteer van de hoge kortingen op onze laatste voorraadmodellen!

Er zijn totaal nog 16 beschikbaar, verdeeld over verschillende modellen. Deze modellen kunnen, inclusief impregneren, drogen en transport binnen ca. 3 weken al bij u thuis staan. Ideaal om bijvoorbeeld al uw tuinspullen netjes en droog op te slaan voor de winter. Maar wees er bij, want voor alle voorraadmodellen is het OP=OP!

Uitverkoch? Geen probleem!

Ook alle voorraad modellen blijven gewoon bestelbaar! De levertijd is dan ca. 2 weken langer, daar deze eerst nog v.a. de fabrikant bij ons binnen moeten komen. De uiteindelijke levertijd is echter afhankelijk van de voorraad status van de fabrikant. Alle orders worden natuurlijk in volgorde van aanvraag verwerkt, ook bij uitverkochte modellen. Dus wie het eerst besteld, is als eerste aan de beurt als er weer nieuwe voorraden beschikbaar zijn.

Geen haast, toch voordeel?

Bestel dan nu alvast uw blokhut of overkapping en voorkom eventuele prijsverhogingen in 2023. Uw blokhut wordt dan volgend jaar in overleg* geleverd zodra u er aan toe bent!
*levering kunnen per week worden ingepland onder voorbehoud van vakanties en feestdagen!

Klik hier en bekijk de modellen