Standaard inbegrepen:

Binnenvloer + fundatie- vloerbalken
Standaard basis dakleer
Alle benodigde bevestigingsmaterialen
Duidelijke opbouwbeschrijving
GRATIS* thuisbezorgd!
*binnen Nederland, m.u.v. de eilanden!

Downloads:

Opbouwbeschrijving Wels
Productsheet Wels
Informatie Outdoor Life

Blokhut Wels 200X200cm

De Wels is ideaal als berging voor uw fietsen, tuingereedschap, barbeque of tuinmeubelen. De deur en het draai/tuimel raam zijn voorzien van echt glas, de houten kruisverdeling wordt los meegeleverd waardoor u zelf de keuze heeft of u deze wilt gebruiken. Door de meegeleverde houten vloer staat het tuinhuis vrij van de ondergrond waardoor deze van binnen droog en schoon blijft.

Buitenmaat
220×220 cm

Funderingsmaat
200×200 cm

Wandhoogte
ca. 194 cm

Nokhoogte
ca. 245 cm

Raamwerk
4mm glas

Levertijd
3 á 4 weken *

* Seizoensdrukte, feestdagen en voorraad status fabrikant voorbehouden.

De blokhut Wels is verkrijgbaar in meerdere afmetingen!

Blokhut Wels 200X200cm - Outdoor Live

Productcode: 8717209195551

De Outdoor Life Products Wels 200x200 heeft een fundamentmaat van 200(b) x 200(d)cm. De 28mm dikke vurenhouten wanddelen zijn uitgevoerd met een veer en groef en een wind en waterkerende hoekverbinding. De traditionele blokhut-stapelbouw methode zorgt voor een sterke en stabiele constructie. De Wels is ideaal als berging voor uw fietsen, tuingereedschap, barbeque of tuinmeubelen. De deur en het draai/tuimel raam zijn voorzien van echt glas, de houten kruisverdeling wordt los meegeleverd waardoor u zelf de keuze heeft of u deze wilt gebruiken.

Door de meegeleverde houten vloer staat het tuinhuis vrij van de ondergrond waardoor deze van binnen droog en schoon blijft. De vloerconstructie bestaat uit hogedruk geïmpregneerde onderliggers (45x45mm) en vuren vloerdelen voorzien van veer en groef (90x15mm). Dit tuinhuis wordt inclusief een basis dakbedekking (asfaltpapier) geleverd, deze dakbedekking is geschikt voor tijdelijk gebruik. Een kwalitatief meer hoogwaardige dakbedekking (bijvoorbeeld dakshingles) is optioneel bestelbaar.

Om het hout goed te beschermen tegen de effecten van droogte, vocht en zonlicht (UV) dient u het hout rondom te behandelen en te onderhouden met een daarvoor geschikte verf of beits. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief montagehandleiding, onderdelenlijst, alle benodigde bevestigingsmaterialen, deur- en raambeslag en een houten windankerset. Het bouwpakket wordt bij u thuis geleverd en is door de handige doe-het-zelver prima zelf te monteren.

Klik hier of scroll naar beneden voor de beschikbare productopties
 • Beschikbare productopties

  U kunt de beschikbare opties selecteren en deselecteren door op de betreffende afbeelding van de optie te klikken. Een geselecteerde optie wordt aangeduid door middel van een groene stip of vinkje. Is een bepaalde optie reeds geselecteerd? Dan is dit voor dit product een GRATIS of noodzakelijke keuzeoptie!

  Door het impregneren krijgt het hout een gedegen bescherming tegen de schimmels welke houtrot veroorzaken, met name op alle delen van het hout waar u later nooit meer bij kunt komen. Denk daarbij aan de veer en groef van planken die in elkaar schuiven of planken die bijvoorbeeld deels over elkaar heen worden gemonteerd. Eenmaal gemonteerd kunt u hier niet meer bijkomen met een kwast of verfroller. Door uw hout te laten impregneren heeft u toch een goede bescherming op deze delen.

  Impregneren is echter geen eindproduct. Voor een complete bescherming dient u het hout altijd na te behandelen door deze te verven of beitsen. Wij adviseren hiervoor bij voorkeur een olie gedragen verf te gebruiken. Een olie gedragen verf trekt goed in het hout en heeft een zeer goede waterwerende werking, hierdoor blijft het hout nog beter beschermd. De door ons geïmpregneerde houtproducten zijn direct overschilderbaar met alle voorkomende verfsystemen.

    Selecteer hieronder de gewenste optie(s)!
  Let op! - Bij het bestellen van een onbehandelde blokhut, adviseren wij u om de Impraline blanke impregneervloeistof mee te bestellen. De Impraline heeft een schimmelwerende werking en is bij uitstek geschikt als voorbehandeling van de veer-en-groef delen waar u later met het verven of beitsen niet meer bij komt. Het hout is hierdoor beter beschermd tegen de weersinvloeden en blijft tevens langer mooi! Wanneer u het met de Impraline behandelde hout regelmatig (ca. om de 2 jaar) na behandeld met bijvoorbeeld de Protec Woodstain beits, dan haalt u het maximale uit de levensduur van het hout.
    Selecteer hieronder de gewenste optie(s)!


  Bij dit model wordt gratis á fabriek een standaard dakleer meegeleverd. Deze bitumen dakbedekking is voornamelijk bedoeld als onderlaag of tijdelijke afwerking. Derhalve adviseren wij u om te kiezen voor een kwalitatief betere dakbedekking. De beschikbare keuzes staan hieronder weergegeven.

    Selecteer hieronder de gewenste optie(s)!

  Complete dakgootset antraciet, bestaande uit een 100mm mastgoot, ø80mm regenpijp(en) met een lengte van 200cm, koppelstukken, eindkappen en alle benodigde bevestigingsmaterialen. De mastgootbeugels zijn gemaakt van blank aluminium. In de set zit tevens een handige kluswijzer voor de montage van de dakgoot!

    Selecteer hieronder de gewenste optie(s)! • Het nabehandelen van hout is absoluut noodzakelijk, zelfs bij geïmpregneerd hout. Impregneren beschermd uw hout goed tegen schimmels en andere aanslag die houtrot veroorzaken, maar heeft geen water werende werking zoals een verf of beits. Het is daarom zéér belangrijk om uw aankoop binnen niet al te lange tijd na te behandelen. Wij adviseren hiervoor de ProTec Woodstain - een speciaal ontwikkelde vuil- en waterafstotende beits. Met de ProTec beits beschermd u het hout optimaal tegen de weersinvloeden, de natuurlijke vergrijzing en haalt u het maximale uit de levensduur van het hout.

  Introductie video ProTec Woodstain
   

    Selecteer hieronder de gewenste optie(s)!